راهنمای ارسال و نگارش مقاله

تنها مجرای ارسال مقاله برای نشریه علمی- پژوهشی مدیریت اطلاعات، سایت نشریه به آدرس www.aimj.ir می باشد.

 

نویسنده گرامی؛

برای ارسال مقاله مراحل ذیل را به ترتیب طی نمایید؛

1.    بعد از ورود به سایت در اولین قدم در سایت عضو شوید.

  •  توجه : در زمان وارد کردن اطلاعات شخصی دقت نمایید. مشخصاتی که در این قسمت وارد می نمایید به عنوان مشخصات نویسنده مقاله ذخیره می گردد.
  • پس از عضویت رمز ورود به سامانه به نشانی پست الکترونیکی که با آن در سایت ثبت نام کرده‌اید ارسال می‌شود (توجه داشته باشید که این نامه ممکن است در قسمت Spam قرار گرفته باشد).

2.    با وارد کردن شناسه کاربری و رمز ورود، وارد سایت شده و در بالای صفحه روی ارسال مقاله کلیک نمایید.

3.    در این قسمت روی "ارسال مقاله جدید" کلیک کنید.

4.    در بخش "انتخاب نوع مقاله"، نوع مقاله خود را از لیست انتخاب کنید و به صفحه بعد بروید.

5.    در بخش "وارد کردن عنوان"، عنوان مقاله را هم فارسی و هم به انگلیسی وارد نمایید. وارد کردن عنوان کوتاه اختیاری است.

6.    در بخش "اضافه کردن نویسندگان"، مشخصات نویسندگانی (غیر از شما) که در نوشتن این مقاله مشارکت داشته اند را وارد کنید. توضیحات تکمیلی در صفحه مورد نظر موجود است. به ترتیب نویسندگان توجه کنید.

7.    در بخش "وارد کردن چکیده"، چکیده مقاله خود را که باید بین 150 تا 350 کلمه و در برگیرنده‏ی هدف، روش، یافته‌ها و نتایج پژوهش باشد را هم فارسی و هم انگلیسی وارد نمایید.

8.    در بخش "افزودن کلیدواژگان"، کلید واژگان مقاله خود را هم فارسی و هم انگلیسی وارد نمایید. تعداد کلید واژگان باید بین 4 تا 7 کلمه باشد.

9.    در بخش "انتخاب موضوعات"، موضوعات مرتبط با مقاله خود را از لیست انتخاب نمایید. اگر موضوع مقاله شما در لیست نبود در کادر مشخص شده، آن را ذکر نمایید.

10.  در بخش "توضیحات تکمیلی"، اگر توضیح خاصی در مورد مقاله دارید، در این قسمت ذکر نمایید.

11.  در بخش "داوران پیشنهادی"، مشخصات داور پیشنهادی خود برای داوری مقاله تان را وارد نمایید.

12.  در بخش "اضافه کردن فایل‌ها"، باید فایل های مقاله خود را ارسال نمایید. ابتدا نوع فایل (فایل هایی که در قسمت فرمت مقالات به آنها اشاره شد) را انتخاب کرده و فایل مربوطه را همراه با توضیحات احتمالی ارسال نمایید. همچنین باید فایل "فرم تعارض منافع و تعهدنامه نویسندگان" را نیز تکمیل نموده و اسکن امضا شده آن را بارگزاری نمایید. توضیحات بیشتر در ادامه آمده است.

13.  در بخش "تکمیل ارسال مقاله"، همه اطلاعات مقاله شما ظاهر می شود. مطالب را بررسی کرده و در صورت صحت گزینه ارسال مقاله را انتخاب کنید. کد مقاله خود را حتما یادداشت نمایید.

   با انجام مراحل بالا مقاله شما در سایت ثبت شده و به اطلاع سردبیر می رسد. در صورت تأیید سردبیر برای ارسال مقاله به داوری، این موضوع به شما اطلاع داده خواهد شد. پس از اطلاع فیش واریزی مربوط به داوری را واریز نموده و در سامانه بارگزاری نمایید. مقاله شما در اولین فرصت به داور مربوطه سپرده می شود. اگر مقاله شما تایید شود و یا نیاز به بازنگری داشته باشد، در صفحه اختصاصی شما مشخص می شود. لذا با مراجعه به صفحه اختصاصی خود می توانید از وضعیت مقاله خود مطلع شوید.

ضمنا پس از ارسال مقاله یک پست الکترونیکی به عنوان رسید ارسال مقاله برای شما ارسال می‌شود. در صورت اعلام پذیرش مقاله توسط داوران مجله، به شما اطلاع داده خواهد شد تا فیش واریز مربوط به چاپ مقاله را در سامانه بارگزاری نمایید.

 

پذیرش نوشته‌‌ها

  مقالات دریافتی باید دارای ویژگیهای زیر باشد:

1-     مستخرج از فعالیت بدیع پژوهشی در حوزه‌های موضوعی نشریه باشد.

2-     پیش از این در نشریه‌های داخلی یا خارجی یا مقاله‌نامه‌های مجامع علمی چاپ نشده یا در انتظار چاپ نباشد.

3-     متن مقاله باید مطابق با شیوه نگارش نشریه نگاشته شود.

  نوشته‌‌های ارائه شده به فصلنامه در دو مرحله از سوی سردبیر و داوری بررسی می‌شوند. در مرحله اول داوری، نوشته‌‌هایی پذیرفته می‌شوند که با هدف و موضوع فصلنامه هم‌خوان و متناسب با سطح علمی فصلنامه باشند و پیش‌تر منتشر یا برای بررسی به نشریه دیگری ارائه نشده باشند. این نوشته‌‌ها باید بر اساس این راهنما تدوین و به فصلنامه ارائه شده باشند. در مرحله دوم داوری، نوشته‌‌هایی پذیرفته می‌شوند که از لحاظ محتوا دارای اعتبار کافی؛ به صورت مستند نوشته‌ شده؛ از روش‌های معتبر بهره‌ برده؛ در نتیجه پژوهش و مطالعه پدیدآور(ان) حاصل شده؛ از لحاظ موضوع دارای اهمیت کافی؛ و دارای ساختار و نگارشی علمی و روان باشند. فرایند داوری به صورت ناشناس انجام خواهد شد.

 

ویژگی فایل های ارسالی

کلیه فایل های ارسالی به صورت تایپ‏شده با نرم افراز Microsoft Office Word ویرایش2007 و یا نسخه های بالاتر باشد.

 

1- فایل فرم تعارض منافع و تعهدنامه نویسندگان

  همراه با نوشته‌ای که از طریق سایت ارائه می‌شود، باید «  فرم تعارض منافع و تعهدنامه نویسندگان » نیز از سوی نویسنده (اگر تنها یک نویسنده داشته باشد) یا نویسنده مسئول (اگر چند پدیدآور داشته باشد) امضا شده و  پس از اسکن به همراه  مقاله بارگذاری گردد.

این فرم، توافق نامه‏ای است که نویسنده (گان) یک مقاله اعلام می‏کنند که در رابطه با انتشار مقاله ارائه شده به طور کامل از اخلاق نشر، از جمله سرقت ادبی، سوء رفتار، جعل داده‏ها و یا ارسال و انتشار دوگانه، پرهیز نموده‏اند و منافعی تجاری در این راستا وجود ندارد و نویسندگان در قبال ارائه اثر خود وجهی دریافت ننموده‏اند.  فرم تعارض منافع و تعهدنامه نویسندگان به خوانندگان اثر نشان می‏دهد که متن مقاله چگونه توسط نویسندگان تهیه و ارائه شده است. نویسنده مسئول از جانب سایر نویسندگان این فرم را امضا و تایید می‏‏نماید و اصالت محتوای آن را اعلام می‏‏نماید. نویسنده مسئول هم چنین اعلام می‏دارد که این اثر قبلا در جای دیگری منتشر نشده و همزمان به نشریه دیگری ارائه نگردیده است. همچنین کلیه حقوق استفاده از محتوا، جداول، تصاویر و ... به ناشر محول گردیده است.

فایل مربوط به فرم  فرم تعارض منافع و تعهدنامه نویسندگان را  از قسمت مربوطه در بخش راهنمای نویسندگان  دریافت نمایید.

 

2- فایل رسید واریز وجه

جهت  بررسی مقالات (هزینه داوری) مبلغ هفت میلیون و پانصد هزار ریال ( 7.500.000) و جهت  چاپ مقالات مبلغ هفت میلیون و پانصد هزار ریال ( 7.500.000)  از نویسندگان مقالات دریافت شود.  نویسنده مسول مکاتبات، می تواند بعد از پرداخت مبلغ مورد نظر به شماره کارت 5892101335657926،  یا شماره شبا IR900150000003130020144732  بانک سپه به فرهاد شیرانی (مدیرمسئول)، اسکن فیش واریزی را در هر مرحله بر حسب ضرورت (داوری و چاپ) از طریق سامانه نشریات، بهمراه فایل های دیگر بارگذاری نماید.

 

 

3-      فایل مشخصات نویسندگان 

 فایل مربوط به مشخصات نویسندگان را از قسمت مربوطه در بخش راهنمای نویسندگان  دریافت نمایید. و مطابق با اطلاعات خواسته شده و فرمت تعیین شده تکمیل نمایید.

  

4-       فایل اصلی مقاله بدون نام

(فایل مربوط به متن مقاله را   از این قسمت   دریافت نمایید.)

  • متن مقاله حداکثر در 20 صفحه A4 با فاصله یک‌ سانتی‌متر بین سطرها و حاشیهصفحات به شرح زیر به شکل یک ستونه در نرم‌افزار Word تایپ شود.
  • حاشیه بالا: 5 سانتی متر / 1.97 اینچ
  • حاشیه پایین: 5 سانتی متر / 1.97 اینچ
  • حاشیه چب: 4.5 سانتی متر / 1.77 اینچ
  • حاشیه راست: 4.5 سانتی متر / 1.77 اینچ
  • نوع قلم فارسی B Nazanin معمولی و با اندازه 11 برای متن و B Nazanin(Bold) با اندازه 12 برای عنوان­ها و نوع قلم انگلیسی Times New Roman  با اندازه10  است.

اندازه جدول‌ها و نمودارها با پهنای بیشینه (width) 12 سانتی متر و ارتفاع بیشینه(height)19 سانتی‌متر و به صورت عمودی(portrait)  ترسیم می‌شوند. جدول‌ها و نمودارهای بزرگ را می‌توان به صورت افقی (landscape)  نیز تنظیم کرد. عنوان جدول‌ها در بالا و عنوان شکل‌ها در پایین آنها نوشته می‌شوند. شماره جدول‌ها و شکل‌ها در عنوان آنها با رقم و بدون نگارش واژه «شماره» می‌آیند [مانند: جدول 2. توزیع فراوانی...]. در جدول‌ها و نمودار‌ها از ترام (زمینه رنگی یا خاکستری) استفاده نمی‌شود.

  • فرمول‌ها چپ‌چین و با شماره مشخص می‌شوند. شماره فرمول‌ها با رقم و بدون نگارش واژه «شماره» می‌آیند [مانند: فرمول 4].
  • تصویرها حداکثر به اندازه 12*19 سانتی متر و با وضوح دست‌کم dpi 600 تولید یا اسکن می‌شوند.
  • تمام صفحه‌های نوشته از صفحه عنوان تا پایان آن، شماره‌گذاری می‌شوند. شماره‌گذاری از یک شروع و به ترتیب ادامه می‌یابد.
  • در نگارش متن، اصول نگارش زبان فارسی رعایت شود.

 

نحوه بارگذاری فیش پرداختی

 پس از آن که مقاله شما برای داوری اولیه و یا چاپ در مجله مورد تأیید نشریه قرار بگیرد، پیامی مبنی بر پرداخت هزینه برای نویسنده مسئول ارسال می گردد. نویسنده با وارد شدن به حساب کاربری خود، وارد بخش "مقالات ارسال شده به نویسنده برای پرداخت هزینه" شده و سپس بر روی "کد مقاله" کلیک کرده و فیش واریزی خود را در قسمت مربوطه بارگذاری نماید.

 

 

اجزای فایل اصل مقاله به شرح زیر تنظیم می‌شود.

  • ابتدا عنوان کامل مقاله به فارسی ، چکیده‌ فارسی (حداقل150 کلمه و حداکثر350 کلمه) و واژه های کلیدی (حداکثر 7 واژه)
  • در انتهای مقاله عنوان کامل مقاله به انگلیسی ، چکیده‌ انگلیسی(حداقل150 کلمه و حداکثر350 کلمه) و واژه های کلیدی (حداکثر 7 واژه) 
  • جداول نزدیک به متن مربوطه آورده  شود. منحنی‌ها، شکل‌ها و نمودارها سیاه و سفید، روشن، دقیق و اصل باشند و  در متن مقاله به شماره‌ی شکل ها، جداول و نمودارها اشاره شود. همینطور اعداد و شماره و تاریخ در متن با فونت فارسی آورده شود. 
  • بدنه اصلی مقاله باید شامل مقدمه، پیشینه پژوهش، روش پژوهش، تجزیه و تحلیل یافته‌ها و نتیجه‌گیری باشد.
  • پانویسها در انتهای هر صفحه درج شود.
  • پیوستها و یادداشتها در انتهای مقاله و بعد از استنادها آورده شوند.
  • استناد به مراجع بر اساس اطلاعات کامل «شیوه‌نامه ایران» قابل دسترسی در نشانی ‏ irandoc.ac.ir/files/shivenameh_iran.pdf   باشد.
  • متن نوشته شامل مطالب اصلی نوشته است که معمولاً با مقدمه آغاز و با فهرست منابع پایان می‌یابد. در صورتی که نوشته دارای پیوست‌هایی باشد،‌ این پیوست‌ها پس از فهرست منابع قرار می‌گیرند. در متن نوشته، توجه به نکات زیر ضرورت دارد:
  • نگارش متن نوشته بر اساس دستور خط فرهنگستان زبان فارسی صورت می‌گیرد.
  • از واژه‌های غیرفارسی در متن اصلی (به جز استناد به منابع غیرفارسی) استفاده نمی‌شود.
  • به تمامی شکل‌ها، جدول‌ها، فرمول‌ها، پانوشت‌ها، و پیوست‌ها باید در متن اصلی با ذکر شماره آنها اشاره شود.
  • پانوشت‌ها در پایین هر صفحه و با شماره‌های پیاپی تنظیم و حرف اول پانوشت‌های انگلیسی (به جز نام‌های خاص، سرواژه‌ها، و کوته‌نوشت‌ها) کوچک نوشته می‌شوند.
  • پیوست‌های نوشته در آخرین بخش آن می‌آیند. پیوست‌ها به ترتیب حرف‌های الفبای فارسی [پیوست «الف»، پیوست «ب»، پیوست «پ»، ...] نام‌گذاری و شماره صفحه‌های آنها در ادامه متن اصلی تنظیم می‌شوند.
  • در بخشی با نام «قدردانی» که در پایان نوشته و پیش از فهرست منابع می‌آید، به هر نوع حمایت یا کمکی که برای نگارش نوشته از سوی سازمان‌ها یا افراد صورت پذیرفته است، اشاره می‌شود.
  • استناد به منابع انگلیسی به صورت انگلیسی و برای منابع فارسی به فارسی انجام می‌شود.
  • منبع جدول‌ها و نمودار‌ها در عنوان آنها (در صورت وجود) ذکر می‌شوند.
  • فهرست منابع به ترتیب فارسی و انگلیسی و در پایان نوشته (پیش از پیوست‌ها ـ در صورت وجود) تنظیم می‌شود.
  • استناد به منابع در متن مقاله و فهرست منابع آن، به صورت نویسنده ـ تاریخ، مانند مثال‌های زیر، و بر اساس شیوه‌نامه ایران (از انتشارات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) صورت می‌گیرد.

 

پذیرش نوشته‌‌ها

  مقالات دریافتی باید دارای ویژگیهای زیر باشد:

1-     مستخرج از فعالیت بدیع پژوهشی در حوزه‌های موضوعی نشریه باشد.

2-     پیش از این در نشریه‌های داخلی یا خارجی یا مقاله‌نامه‌های مجامع علمی چاپ نشده یا در انتظار چاپ نباشد.

3-     متن مقاله باید مطابق با شیوه نگارش نشریه نگاشته شود.

  نوشته‌‌های ارائه شده به فصلنامه در دو مرحله از سوی سردبیر و داوری بررسی می‌شوند. در مرحله اول داوری، نوشته‌‌هایی پذیرفته می‌شوند که با هدف و موضوع فصلنامه هم‌خوان و متناسب با سطح علمی فصلنامه باشند و پیش‌تر منتشر یا برای بررسی به نشریه دیگری ارائه نشده باشند. این نوشته‌‌ها باید بر اساس این راهنما تدوین و به فصلنامه ارائه شده باشند. در مرحله دوم داوری، نوشته‌‌هایی پذیرفته می‌شوند که از لحاظ محتوا دارای اعتبار کافی؛ به صورت مستند نوشته‌ شده؛ از روش‌های معتبر بهره‌ برده؛ در نتیجه پژوهش و مطالعه پدیدآور(ان) حاصل شده؛ از لحاظ موضوع دارای اهمیت کافی؛ و دارای ساختار و نگارشی علمی و روان باشند. فرایند داوری به صورت ناشناس انجام خواهد شد.

  •  نشریه علمی مدیریت اطلاعات در راستای پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، از سامانه همانندجوی ایرانداک استفاده می نماید.

اجزای فایل اصل مقاله به شرح زیر تنظیم می‌شود.

  • ابتدا عنوان کامل مقاله به فارسی ، چکیده‌ فارسی (حداقل150 کلمه و حداکثر350 کلمه) و واژه های کلیدی (حداکثر 7 واژه)
  • در انتهای مقاله عنوان کامل مقاله به انگلیسی ، چکیده‌ انگلیسی(حداقل150 کلمه و حداکثر350 کلمه) و واژه های کلیدی (حداکثر 7 واژه) 
  • درج قدردانی از حامی یا تأمین کننده اعتبار پژوهش (در صورت وجود) در مقاله
  • جداول نزدیک به متن مربوطه آورده  شود. منحنی‌ها، شکل‌ها و نمودارها سیاه و سفید، روشن، دقیق و اصل باشند و  در متن مقاله به شماره‌ی شکل ها، جداول و نمودارها اشاره شود. همینطور اعداد و شماره و تاریخ در متن با فونت فارسی آورده شود. 
  • بدنه اصلی مقاله باید شامل مقدمه، پیشینه پژوهش، روش پژوهش، تجزیه و تحلیل یافته‌ها و نتیجه‌گیری باشد.
  • پانویسها در انتهای هر صفحه درج شود.
  • پیوستها و یادداشتها در انتهای مقاله و بعد از استنادها آورده شوند.
  • متن نوشته شامل مطالب اصلی نوشته است که معمولاً با مقدمه آغاز و با فهرست منابع پایان می‌یابد. در صورتی که نوشته دارای پیوست‌هایی باشد،‌ این پیوست‌ها پس از فهرست منابع قرار می‌گیرند. در متن نوشته، توجه به نکات زیر ضرورت دارد:
  • نگارش متن نوشته بر اساس دستور خط فرهنگستان زبان فارسی صورت می‌گیرد.
  • از واژه‌های غیرفارسی در متن اصلی (به جز استناد به منابع غیرفارسی) استفاده نمی‌شود.
  • به تمامی شکل‌ها، جدول‌ها، فرمول‌ها، پانوشت‌ها، و پیوست‌ها باید در متن اصلی با ذکر شماره آنها اشاره شود.
  • پانوشت‌ها در پایین هر صفحه و با شماره‌های پیاپی تنظیم و حرف اول پانوشت‌های انگلیسی (به جز نام‌های خاص، سرواژه‌ها، و کوته‌نوشت‌ها) کوچک نوشته می‌شوند.
  • پیوست‌های نوشته در آخرین بخش آن می‌آیند. پیوست‌ها به ترتیب حرف‌های الفبای فارسی [پیوست «الف»، پیوست «ب»، پیوست «پ»، ...] نام‌گذاری و شماره صفحه‌های آنها در ادامه متن اصلی تنظیم می‌شوند.
  • در بخشی با نام «قدردانی» که در پایان نوشته و پیش از فهرست منابع می‌آید، به هر نوع حمایت یا کمکی که برای نگارش نوشته از سوی سازمان‌ها یا افراد صورت پذیرفته است، اشاره می‌شود.
  • استناد به منابع انگلیسی به صورت انگلیسی و برای منابع فارسی به فارسی انجام می‌شود.
  • منبع جدول‌ها و نمودار‌ها در عنوان آنها (در صورت وجود) ذکر می‌شوند.
  • فهرست منابع به ترتیب فارسی و انگلیسی و در پایان نوشته (پیش از پیوست‌ها ـ در صورت وجود) تنظیم می‌شود.
  • استناد به منابع در متن مقاله و فهرست منابع آن، به صورت نویسنده ـ تاریخ، مانند مثال‌های زیر، و بر اساس شیوه‌ (APA 7) صورت می‌گیرد.

 

مهم‌ترین نکات منبع‌نویسی به شیوه The American Psychological Association 7th edition (APA 7)

به طور کلی ساختار کلی استناد دهی به شیوه APA از روش زیر تبعیت می‌کند:

APA 7 Instruction AIM

لیکن، ارجاعات درون متن و انتهای متن، جزئیاتی را در بر می‌گیرد که به شرح زیر است:

.کتاب با یک نویسنده:

داخل متن: کریمی (۱۳۷۵) یا (کریمی، ۱۳۷۵)

در فهرست منابع:

  • کریمی، یوسف (۱۳۷۵). روانشناسی اجتماعی: نظریه‌ها، مفاهیم و کاربردها. نشر ارسباران
  • کریمی، یوسف (۱۳۸۲). روانشناسی اجتماعی: نظریه‌ها، مفاهیم و کاربردها(چاپ یازدهم). تهران: نشر ارسباران
  • وین رایت، ویلیام (بی‌تا). عقل و دل. ترجمه: محمدهادی شهاب (۱۳۸۶). قم: انتشارات پژوهشگاه علوم و معارف اسلامی
  • Välikangas, L. (2010). The resilient organization: How adaptive cultures thrive even when Strategy fails. NewYork: McGraw-Hill.

کتاب با دو نویسنده تا پنج نویسنده:

داخل متن:

  • مارشال و راسمن (۱۹۹۵) یا (مارشال و راسمن، ۱۹۹۵)
  • دیواندری، محمدیان، شامی زنجانی و عابدی (۱۳۹۳) یا (دیواندری، محمدیان، شامی زنجانی و عابدی، ۱۳۹۳)

در فهرست منابع:

  • مارشال، کاترین و راسمن، گرچن ب. (۱۹۹۵). روش تحقیق کیفی. ترجمه: علی پارسائیان و سیدمحمد اعرابی (۱۳۷۷). تهران: انتشارات دفتر پژوهش‌های فرهنگی
  • مارشال، ک. و راسمن، گ. ب. (۱۹۹۵). روش تحقیق کیفی. ترجمه: علی پارسائیان و سیدمحمد اعرابی (۱۳۷۷). تهران: انتشارات دفتر پژوهش‌های فرهنگی
  • سرمد، زهره؛ بازرگان، عباس و حجازی، الهه (۱۳۷۶). روش‌های تحقیق در علوم رفتاری. تهران: انتشارات آگه.

نکته: منبع با بیش از شش نویسنده

  • منابعی که بیش از شش نویسنده دارند بعد از اولین نویسنده «و همکاران» اضافه می‌شود؛

 

مهم‌ترین نکات منبع‌نویسی به شیوه APA مجله

مقاله: مجله علمی-پژوهشی-ترویجی

  • اسدالهی، قربانعلی؛ یعقوبی، محمد و سلیمانی، بهرام (۱۳۷۲) بررسی میزان مردودی وقبولی با رتبه تولد در دانش آموزان مقطع ابتدایی شهر اصفهان در سال تحصیلی 67- 1366. پژوهش‌های روان‌شناختی، ۲(1)، 26- 32.
  • Khajeheian, D., Salavatian, S., Koli, Sh., Yazdani, A. (2020). Behavioral pattern of the Iranian digital native generation on Instagram: a data mining in social media big data. Quarterly Journal of Communication Research, 27(1), 9-32.

 

 

مقاله: مجموعه مقالات همایش ها

  • خامسان، احمد(۱۳۸۶). چالش های ایجاد برنامه های دکتری برخط. در مجموعه مقالات همایش تأملی بر دوره‌‌های دکتری ایران (ص۲۴-۳۵). موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی در آموزش عالی، تهران، اردیبهشت ۱۳۸۶، دانشگاه پیام نور.

مقاله: کتاب‌های ویراستاری شده

کتاب ویراستاری شده کتابی است که هر فصل آن توسط یک یا چند نویسنده نگارش شده ولی مسئولیت کل کتاب به عهده ویراستار(ان) است که مسئولیت تنظیم مطالب را بر عهده دارند.

  • گیبس، گراهام(۲۰۰۳). ده سال بهبود یادگیری دانش آموز. در کریس راست (ویراستار): بهبود یادگیری دانش‌آموز (ص ۹ -۲۶) بریتانیا: انتشارات دانشگاه آکسفورد.

مقاله: برخط (آنلاین / اینترنتی)

  • دیلمقانی، میترا (بی تا). دانشگاه های مجازی: چالش ها و ضرورت ها. مقاله ارائه شده به کنفرانس آموزش الکترونیکی ایران. بازیابی شده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۵

منابع چاپ نشده: پایان نامه ها و گزارش های پژوهشی

  • خامسان، احمد(۱۳۷۴). بررسی مقایسه ای ادراک خود در زمینه تحولی و سلامت روانی. پایان نامه کارشناسی ارشد روان شناسی تربیتی، دانشگاه تهران، چاپ نشده.
  • خامسان، احمد؛ آیتی، محسن و تفضّلی مقدم، عباس(۱۳۸۰). بررسی مشکلات و نحوه گذراندن اوقات فراغت دانشجویان دانشگاه بیرجند. گزارش طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند.

منبع‌نویسی از یک نویسنده با بیش از یک اثر در یک سال

  • کریمی، یوسف (۱۳۸۷الف). روان شناسی اجتماعی. تهران: رشد.
  • کریمی، یوسف (۱۳۸۷ب) . روان شناسی شخصیت. تهران: آگه.

منبع‌نویسی وقتی نویسنده شخص نیست

  • معاونت مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان (۱۳۸۷) جوانان، روابط خانوادگی و نسلی. تهران: انتشارات سازمان ملی جوانان.

 

ملاحظات افزوده

  • ارائه‌کننده نوشته می‌تواند فرد یا افرادی را برای داوری نوشته خود به فصلنامه مدیریت اطلاعات پیشنهاد کند. چنین افرادی باید دارای مدرک دکترای مرتبط با موضوع نوشته، صاحب‌نظر در زمینه موضوع نوشته، و دارای پست هیئت علمی در یکی از مؤسسه‌های آموزش عالی یا پژوهشی داخل یا خارج کشور باشند. فصلنامه الزامی در استفاده از افراد معرفی شده برای داوری نوشته‌ها ندارد.
  • فصلنامه مدیریت اطلاعات مقاله‌های دریافتی را بازنمی‌گرداند و در اصلاح و ویرایش آنها آزاد است.
  • فصلنامه مدیریت اطلاعات حق رد یا قبول و نیز ویراستاری مقالات را برای خود محفوظ می‌دارد.
  • پذیرش و انتشار نوشته‌ها در فصلنامه مدیریت اطلاعات به معنای تأیید محتوای آنها از سوی این فصلنامه نیست و مسئولیت نهایی هر نوشته بر عهده پدیدآور(ان) آن خواهد بود.
  •  مقالات برگرفته از پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری در صورتی که نویسنده مسئول مکاتبات، استاد‌ راهنما باشد، قابل بررسی است. در خصوص دانشجویان دکتری در صورت درج نام استاد راهنما و امضای ایشان، دانشجو می تواند مسئول مکاتبات باشد.
  • مقالات ترجمه اصولاً پذیرفته نمی‌شود.